MANAGED SERVICES

Mange små bedrifter venter med å tilkalle IT-support, helt til noe slutter å fungere. Hvorfor vente til noe går i stykker? Hvorfor miste verdifull tid når man må vente på reservedel eller rekonstruere data? Vi, med vår proaktive tjeneste, setter opp ditt it-miljø slik at vi kan være i forkant av problemene. Vi passer på og vedlikeholder dine maskiner og servere så de er sunne og velholdte. Med jevnlig oppdatering og vedlikehold vil de også ha lengre levetid og spare bedriften for penger i det lange løp.


Hva er Managed Services?

Hva er "Managed Services"? Det betyr at vi har tilsyn med og vedlikeholder ditt datautstyr uten å vente på at du skal kontakte oss.

Det starter med at vi installerer vår lille "Agent" på dine maskiner. Denne agenten overvåker "pulsen" på dine maskiner 24 timer om dagen, 7 dager i uka. Hvis grensene vi har satt på din maskin blir overskredet og noe er iferd med å feile eller bryte sammen, hvis anti-virus ikke oppdaterer, hvis backup ikke fungerer, hvis kontakten med bedriftens webside brytes eller hvis en harddisk er i ferd med å havarere så går en alarm hos oss. Det gir oss en mulighet til å utbedre tilstanden før den blir et problem. 

Så Managed Services betyr at vi er proaktive fordi vi holder et konstant øye med ditt system og utbedrer -  vi venter ikke til du oppdager problemer og ringer oss.
Og fordi vi kan utbedre tilstander før de blir et problem så får dere et mere stabilt nettverk og et sikrere it-miljø. 

En annen stor fordel med våre proaktive tjenester er at ved å automatisere prosesser og holder maskinene ved optimal stand så kan vi tilby tilsyn og valgfritt vedlikehold til en forutsigbar, fast pris per måned.


Les mere...

Itkonsulent1 tilbyr to nivåer av Managed Services (Proaktive Tjenester). Få mere informasjon her:

SISTE Nyheter

Har du fremdeles Quicktime installert på din pc? Da bør du avinstallere den umiddelbart. Apple har for lengst avsluttet support på denne mye installerte softwaren. Les mere..

CCleaner infisert med skadelig programvare
Hackere spredte skadelig programvare med en oppdatering til det populære programmet CCleaner. Les mere..

Få våre nyheter på epost sammen med våre pristilbud og kampanjer

Kontakt oss